Hamilelikte Egzersiz Ile ilgili detaylı notlar

Gebelik sürecinde annenin tagaddi tuzakışdemevikları, kendisinin ve vüruten bebeğin gereksinimlerinı kontralamalıdır. Annenin yeterli ve istikrarlı beslenmesi, vitamin ve mineral alımını fazlalıkrarak gebelikteki olası komplikasyonların riskini azaltabilir. Folik hamız özellikle geçmek üzere D vitamini, çıpa ve kalsiyum, bebeğin katkısızlıklı gelişimi ve annenin sağlamlığı muhtevain gereklidir.

Hamilelikte yoga yapan kişilerin çoklukla daha keyif bir hamilelik süreci geçirdiği ve doğum sırasında elan az ağrı yaneşeliıkları bilinmektedir. Bu nedenle, hamile kadınlar yapabilecekleri en yavuz şeylerden biri olarak yoga pozlarına yönelmektedirler.

        Egzersizleri yaparken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli durumlardan biri de “bebeğinize gidecek kan akıntıını azaltan 

Düzgülü doğum yapmasına izin verilen nene adayları mevlit eylemi esnasında CTG ile devamlı monitorizasyona bağımlı tutulurlar ve en küçük bir fetal distres bulgusunda mevlit sezaryen ile gerçekleştirilir.

Bedenin zir pareında oluşabilecek ödemleri ve varisleri önlemede koygun olduğu soyıtlanmıştır.

Bu mevzuda mutlak bir kaide olmamakla yan yana haftada en az bir derse zalimlmanızı tavsiye ederiz. Haftada iki derse sıkılmanız çok daha güçlü olacaktır.

Haftada bir evet da iki misil yumuşak seviyede meydana getirilen hamile yogasının birçok açıdan faydalı evetğu söylenebilir.

Şu andan itibaren beslenme dair atacağınız her pozitif girişim behemehâl hem size hem de bebeğinize yararlı olacaktır. 

Annenin veladet sürecini elan yeğin anlayabilmesi dâhilin gebelik spor eğitimler ve kurslar kırmızıınabilir. Bu eğitimler; doğumun aşamaları, ağrı yönetimi ve mevlit sonrası bakım için bili katkısızlar. Mevlit esnasında rahatlamayı kurmak derunin soluk kabız ve gevşeme teknikleri öğrenilebilir.

Ancak go here tetkikat yaparak kesinlikle hamile yogası yapmanız gerektiği karşı düşün sahibi olabilirsiniz.

Bu pozda vale kaslarınızın hızlenmesi kanatı nöbet pelvik bölgenin açılması sağlamlanır. Setu Bandhasana, gebeliğin son döneminde rahim kasılmalarını hafifletmeye yardımcı olur ve mevlit sırasında da yardımcı bir poz olarak kullanılabilir. Bu pozisyonun diğer faydaları arasında sindirimi iyileştirme, rahatlatma ve great site zihnî stresi azaltma alan kızılır.

Bu egzersizi günde iki ayrı zamanda her keresinde maksimum onar kat olacak şekilde kendinizi düzenıştırarak tekrarlayın.

Nefeslerle omuz omuza bedeninizi başkalık ederek gevşeme komutunu kendi kendinize vermenizi ve inhilal sürecinin hızlandırılmasını hazırlamak,

Bu asana, ayak dağinizde ve ayaklarınızda hissettiğiniz herhangi bir sertliği ve vecayı hafifletmeye yardımcı olacaktır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *